Divvy Drive'da depoladığınız dosyaları bilgisayardan, cep telefonundan veya tabletten istediğiniz kullanıcıyla veya herhangi biriyle paylaşabilirsiniz.
Divvy Drive'dan paylaştığınız dosyalar yalnızca görüntülenebilir. Paylaşımdan sonra dosyada yaptığınız değişiklikleri diğer kullanıcılar göremez; yalnızca paylaşılan versiyonu görürler. Değişikliklerin görülebilmesi ve ortak çalışma için "Divvy Drive'dan Klasör Paylaşma" bölümüne bakabilirsiniz.