LoadingLogo

Divvy Drive'da Dosya Silme ve Geri Yükleme

Sildiğiniz dosya ve klasörler Geri Dönüşüm Kutusu'na taşınır. Dosya ve klasörler iki yöntemle silinebilir:

  1. Sil > Geri Dönüşüm Kutusuna Taşı: Geri Dönüşüm Kutusu'na taşınır ve geri yüklenebilir.
  2. Sil > Kalıcı Olarak Sil: Tamamen silinir ve geri yüklenemez.

Dosya/Klasörü Geri Dönüşüm Kutusu'na Taşıma ve Geri Yükleme

  • Divvy Drive için kullanıcı girişi yapın.
  • Silmek istediğiniz dosya/klasörde sağ tık veya üç nokta menüsünden Sil > Geri Dönüşüm Kutusuna Taşı seçeneğini seçin.
  • Dosya/klasör, sol menüdeki Geri Dönüşüm Kutusu'na taşınır.
  • Dosyayı geri yüklemek için sağ tık veya üç nokta menüsünden Geri Yükle'yi seçin.

Not: Geri dönüşüm kutunuzda bulunan dosya/klasörler depolama alanınızda yer tutmaktadır.

Dosya/Klasörü Geri Dönüşüm Kutusu'na Taşıma ve Geri Yükleme

  • Android telefon veya tabletinizde Divvy Drive uygulamasını açın.
  • Silmek istediğiniz dosya/klasörün üç nokta menüsünden Sil seçeneğini seçin.
  • Dosya/klasör Geri Dönüşüm Kutusu'na taşınır.
  • Dosyayı geri yüklemek için üç nokta menüsünden Geri Yükle'yi seçin.

Not: Geri dönüşüm kutunuzda bulunan dosya/klasörler depolama alanınızda yer tutmaktadır.

Dosya/Klasörü Geri Dönüşüm Kutusu'na Taşıma ve Geri Yükleme

  • iPhone veya iPad'inizde Divvy Drive uygulamasını açın.
  • Silmek istediğiniz dosya/klasörün üç nokta menüsünden Sil seçeneğini seçin.
  • Dosya/klasör Geri Dönüşüm Kutusu'na taşınır.
  • Dosyayı geri yüklemek için üç nokta menüsünden Geri Yükle'yi seçin.

Not: Geri dönüşüm kutunuzda bulunan dosya/klasörler depolama alanınızda yer tutmaktadır.

Dosya/Klasörü Kalıcı Olarak Silme

  • Kullanıcı girişi yapın.
  • Silmek istediğiniz dosya/klasörde sağ tık veya üç nokta menüsünden Sil > Kalıcı Olarak Sil seçeneğini seçin.
  • İlgili dosya silindikten sonra geri getirilememektedir.
Kullanım kılavuzu için tıklayınız.